В Луцьку у дворі на вулиці Шота Руставелі пошкодили новий спортивний майданчик

В Луцьку у дворі на вулиці Шота Руставелі пошкодили новий спортивний майданчик

12.09.14 10:42 0 636
При всіх шніх економічних негараздах міська влада докладає максимум зусиль, аби лучани комфортно жили у нашому місті. Міський голова Микола Романюк доручив департаменту ЖКГ, щоб у дворах, де розпочато роботи, здійснювали комплексний ремонт, який включав би — відновлення дорожнього покриття, тротуарів, дитячих майданчиків, влаштування парковок для автомобілів, зовнішнього освітлення.

Уже на завершальному етапі здійснення капітального ремонту прибудинкової території на вулиці Шота Руставелі, 9, 11, 13. Однак у намаганнях міської влади зробити цей двір гарним, наштовхнулися на безглуздий вандалізм. Сітку огорожі новенького спортивного майданчика розірвано у п'яти місцях, при чому до одного з них — вже й встигли протоптати стежинку, хоча за кілька метрів — вхід. Видно, що сітка знищена зумисно, адже дроти були розкручені.

Аби оглянути пошкоджене майно, сюди приїхали працівники “М.Ж.К” та департаменту житлово-комунального господарства міської ради. На превеликий жаль, на них чекав ще один “сюрприз” - викрали одну із встановлених гойдалок.

Як зазначає головний спеціаліст відділу по благоустрою міста департаменту ЖКГ Любов Грабовська, це чергові збитки для міського бюджету, адже доведеться знову лагодити пошкоджене майно.

І якщо сміття під ногами ще можна списати на нестачу культурного виховання, то хоч якось зрозуміти прагнення розірвати сітку майданчика та викрасти гойдалку — ніяк неможливо.

Зараз тут вже встановлено бордюрний камінь, влаштовано нове асфальтне покриття, встановлено парковки для автомобілів, ігрове обладнання на дитячому майданчику. Розпочато роботи з будівництва нових мереж зовнішнього освітлення та встановлення накриття для сміттєвих контейнерів.

до кінця дня працівники “М.Ж.К” відновлять пошкоджену сітку спортивного майданчика.

Тож міська влада закликає лучан берегти та шанобливо ставитись до комунального майна, адже тільки спільним зусиллями ми зробимо наше місто красивим та затишним.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українці в числі перших ...
Наступна новина: Держпремію Довженка цього ...

КОМЕНТАРІ