Лучани попрощалися із загиблими бійцями батальйону територіальної оборони «Айдар» Олегом Вишневським та Андрієм Атаманчуком

Лучани попрощалися із загиблими бійцями батальйону територіальної оборони «Айдар» Олегом Вишневським та Андрієм Атаманчуком

12.09.14 15:48 0 672
Знову на Театральному майдані лучан зібрала сумна подія – вони прийшли віддати шану Олегу Вишневському та Андрію Атаманчуку, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході. Наші земляки захищали Україну в складі батальйону територіальної оборони «Айдар».

Провести в останню путь загиблих разом із сотнями лучан прийшли міський голова Микола Романюк, заступники міського голови та секретар міської ради, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.

Міський голова Микола Романюк, звертаючись до лучан, які зібралися на центральній площі міста, зазначив: “ знову у нашому місті день жалоби. На жаль, ми знову випроваджаємо в останню путь наших героїв, молодих людей, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої держави, мирне голубе небо над головою, за нас з вами, за достойне майбутнє держави, ім'я якої — Україна”.

Микола Романюк від себе особисто, депутатів Луцької міської ради, виконавчого комітету, усіх лучан висловив слова співчуття рідним загиблих. “Ми разом з вами розділяємо горе, ми гордимося вашими синами. Вони є Героями України. Пам'ять про них буде увіковічнена у наших навчальних закладах”, - зазначив він.

Також міський голова попросив присутніх вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Співчуття рідним загиблих висловили й боєць батальйону територіальної оборони «Айдар» під псевдо “Радоз” та директор підприємства “Алерт-ком” Микола Корень.

Після завершення громадянської панахиди домовини з тілами загиблих перевезли на кладовище у село Гаразджа. Захоронення військовослужбовців відбулося на Алеї почесних поховань.

Нагадаємо, що розпорядженням міського голови у Луцьку оголошено День жалоби у зв'язку з трагічною загибеллю військовослужбовців Олега Вишневського та Андрія Атаманчука в ході антитерористичної операції на Сході України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ