Волинська область: рятувальники провели профілактичну роботу з населенням з питань пожежної безпеки

Волинська область: рятувальники провели профілактичну роботу з населенням з питань пожежної безпеки

12.09.14 15:02 0 732
З початку року на території Волинської області виникло 748 пожеж, внаслідок яких загинула 31 особа. 90% пожеж виникло в житловому секторі, де проживають соціально незахищені громадяни.

У зв'язку з цим, 10-11 вересня на території Поступельської селищної ради Ратнівського району та Боголюбської сільської ради Луцького району працівники Управління ДСНС Украйни у Волинській області разом з соціальними працівниками та представниками Добровільного пожежного товариства провели пожежно-профілактичні обстеження житлового сектору.

Під час рейду рятувальники та волонтери відвідали житлові будинки, організували з людьми бесіди-інструктажі з правил пожежної безпеки, здійснили огляд справності технічного стану будівель, зокрема - пічного опалення та електромереж.

Особливу увагу звернули на помешкання, де проживають одинокі громадяни похилого віку, багатодітні сім'ї, особи, які опинились в складних життєвих обставинах, а також інші соціально-незахищені верстви населення.

Управління ДСНС ще раз звертається до усіх мешканців Волинської області з проханням перевірити справність приладів опалення та електрогосподарства, привести їх у належний протипожежний стан. Ці не складні, але вкрай необхідні заходи убезпечать і збережуть життя.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Він віддав життя за ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ