На Тернопіллі перед продажем сховище потрібно оцінити

На Тернопіллі перед продажем сховище потрібно оцінити

12.09.14 13:01 0 685
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість двох об'єктів державної власності в Тернополі й одного – в Бережанах.

У Тернополі це частина приміщення площею 15 кв.м технічного поверху навчального корпусу № 1 (вул. Руська,56), що перебуває на балансі Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя, та нежитлові приміщення студентської їдальні загальною площею 322,2 кв.м (вул. Винниченка,6), що перебуває на балансі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. У Бережанах – частина приміщень загальною площею 152,6 3 кв.м на першому поверсі будівлі “Магістрат” ХІХ ст., що перебуває на балансі Державного історико-архітектурного заповідника.

З метою приватизації шляхом продажу на аукціоні потрібно визначити ринкову вартість колишнього протирадіаційного сховища загальною площею 574,9 кв.м на вул. Ю. Опільського,1 в Тернополі.

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 25 вересня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (для перших трьох об'єктів – не більше 5 календарних днів, для четвертого – не більше 10 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 18 вересня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 36(833) за 10 вересня 2014 року.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учнівська молодь ...
Наступна новина: Книга «Львів, львів’янки, ...

КОМЕНТАРІ