21 вересня – 71-а річниця визволення Чернігова

21 вересня – 71-а річниця визволення Чернігова

12.09.14 10:25 0 737
10 вересня під головуванням заступника міського голови - керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Дня міста.

У засіданні взяли участь представники відділів та управлінь Чернігівської міської ради, комунальних підприємств, правоохоронних органів.

С. Віхров зазначив, що у зв'язку з трагічними подіями, які відбуваються в Україні, більшість традиційних заходів проводитись не будуть. Він закликав усіх відповідальних осіб, причетних до організації свята, злагоджено та відповідально організувати роботу та провести заходи на належному рівні. Насамперед, приділити особливу увагу ветеранам та представникам старшого покоління. Також активізувати патріотичне виховання молоді, а саме, провести в усіх загальноосвітніх закладах міста тематичні уроки, лекції, бесіди та зустрічі з ветеранами війни і праці.

Заступник начальника управління культури міської ради Юрій Ткач розповів присутнім про основні заходи до Дня міста. На 19 вересня заплановано урочисте зібрання «В моєму серці – Україна» з нагоди Дня міста та 71-ої річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка.

21 вересня зранку в храмах міста проведуть молебень за Чернігів та чернігівців. Цього ж дня відбудеться покладання квітів до братських могил у сквері імені Попудренка та мітинг-реквієм на Меморіалі Слави.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі вода знову ...
Наступна новина: Українці в числі перших ...

КОМЕНТАРІ