Івано-Франківщина: начальник У ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький прийняв крижану естафету

Івано-Франківщина: начальник У ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький прийняв крижану естафету

12.09.14 09:05 0 788
Крижану естафету прийняв від ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря Євгеновича Цепенди начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Володимир Володимирович Чернецький.

Сам ректор, усі проректори та бажаючі студенти облилися холодною водою та пожертвували кошти на потреби української армії. Благодійний захід відбувся у дворі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника і зібрав чимало коштів.

Активними учасниками акції, окрім студентів та викладацького складу, стало керівництво Управління ДСНС в області та працівники державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська. Студенти прийняли крижану купіль … з пожежного рукава, адже відер на усіх бажаючих в навчальному закладі просто не вистачило.

Ігор Євгенович Цепенда щиро подякував Володимиру Володимировичу Чернецькому за участь у акції.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Психотерапевт: Сім’ям ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ