Закарпатська область: керівництво краю взяло участь у засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та ознайомилося з роботою ужгородських рятувальників

Закарпатська область: керівництво краю взяло участь у засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та ознайомилося з роботою ужгородських рятувальників

12.09.14 08:08 0 675
11 вересня під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У засіданні, яке проходило у режимі відеоконференції на базі оперативно-рятувальної служби, взяли участь: заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайло Рівіс, представники відповідних служб, в тому числі начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

Серед питань порядку денного - стан підготовки центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування до дій в осінньо-зимовий період 2014-2015 років; розмінування територій України, забруднених вибухонебезпечними предметами під час Другої світової та інших війн, а також унаслідок військової діяльності. Також розглядалися питання ситуації з поводженням із небезпечними відходами, у тому числі непридатними до використання та забороненими до застосування хімічними засобами захисту рослин. Окремо члени комісії обговорили стан готовності центральних та місцевих органів виконавчої влади до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах, уразливих у терористичному відношенні.

Далі заступник губернатора краю Михайло Рівіс та керівник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей відвідади 1-й Державний пожежно-рятувальний загін, що дислокується в Ужгороді. Заступник голови облдержадміністрації ознайомився з роботою пожежників-рятувальників, зразками техніки, обладнання та спорядження, що використовується під час ліквідації різного роду надзвичайних подій та пожеж.

Також бійці ДСНС на прикладі продемонстрували свою техніку та майстерність під час виконання завдань за призначенням.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фільц: Через війну все ...

КОМЕНТАРІ