На Хмельниччині кам'янецькі правоохоронці за півгодини затримали кривдника 65-річного дідуся

На Хмельниччині кам'янецькі правоохоронці за півгодини затримали кривдника 65-річного дідуся

13.09.14 13:36 0 649
Близько 10 години ранку до Кам'янець-Подільського міського відділу міліції звернувся 65-річний місцевий житель, який повідомив про те, що незнайомець відкрито відібрав у нього гроші та пенсійне посвідчення.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям дідусь розповів, що вранці планував винести сміття та піти на ринок. У дверях під'їзду він зіткнувся з невідомим чоловіком. Між ними виникла словесна суперечка, яка закінчилась для пенсіонера стусанами та пограбуванням. Молодик запримітив гроші у кишені сорочки, без вагань вирвав їх та втік. Дідусь поволі дійшов до квартири та викликав працівників міліції.

— Потерпілий детально описав кривдника і вже за півгодини оперативники затримали грабіжника та доставили його до відділку. Зловмисником виявився 36-річний місцевий житель, — розповів слідчий Володимир Гордань. — Щоправда награбовані 58 гривень він встиг витратити на горілку та цигарки, а посвідчення — викинув. Наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене цією статтею — позбавлення волі на строк до чотирьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ