Група «Першого грудня» закликає українців мобілізуватися в умовах війни

Група «Першого грудня» закликає українців мобілізуватися в умовах війни

13.09.14 08:50 0 689
Кожен на своєму місці має почуватися мобілізованим і віддавати свої сили на потреби війни.

Про це йдеться у зверненні групи «Першого грудня», яку виголосив письменник, дисидент Євген Сверстюк, інформує прес-служба ініціативної групи «Першого грудня».

«Зрадою і нікчемністю є безпечні розваги тих, чиї однолітки щоденно кладуть голови за незалежність України. Тільки мобілізація усіх сил нації створить рішучий опір ворогові», – наголошують у групі.

Також у зверненні йдеться: «Між кремлівським вождем Сталіним і теперішнім царьком Путіним по суті різниці нема. Грубий обман, цинічна брехня і жорстокість без меж. І така ж сама маячна ціль – захоплення чужих територій. Честь вам, одважні патріоти, готові збройно захищати волю рідного краю. Горе вам, нерозбірливі й байдужі, що не уміють бачити ворога на своїй землі. Він використає вас, як баранів».

Учасники групи наголошують на важливості участі кожного у тому, щоб дати відсіч ворогові і запобігти посяганню на нашу волю та життя: « немає вибору. Втеча – то зрада, то гірше смерті. Кожен повинен покласти на вівтар Вітчизни усе дороге. Солодко і почесно вмерти за Батьківщину – це старовинна істина на всі часи».

Довідка.

Створена у двадцяту річницю референдуму ініціативна група «Першого грудня», до якої ввійшли чільні представники національної інтелігенції: В’ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Володимир Горбулін, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський, має на меті «домогтися встановлення в країні нових правил гри».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ