Фестиваль сучасного мистецтва ГогольФест: 10 днів на 4 сценах

Фестиваль сучасного мистецтва ГогольФест: 10 днів на 4 сценах

13.09.14 08:07 0 645
Упродовж десяти днів відвідувачі фестивалю ГогольФест-2014, який вже усьому відбувається у Києві, насолоджуватимуться різними проявами сучасного мистецтва. Окрім головної великої камерної сцени фестивалю, дійство відбуватиметься ще на трьох майданчиках – музичній сцені, сцені візуального мистецтва та у кінотеатрі.

у другий день ГогольФесту, організатори обіцяють майстер-класи із кіномистецтва, презентацію найкращих робіт від фестивалю соціальної реклами МолоДія та кінематографічний вечір короткого метру, під час якого демонструватимуться картини-переможці за версією міжнародного журі фестивалю та кращі фільми за думкою кінокритиків та організаторів фестивалю. Також цього дня відбуватиметься чимало музичних та театральних перформансів.

Як відзначають організатори фестивалю, цього року на Гогольфесті працюватимуть безліч платформ, що будуть прикрашати життя відвідувачів театральними виставами, дотепним кіно, різножанровою музикою, яскравими барвами витворів мистецтва, надзвичайними перформансами, захоплюючою літературою, надихаючими лекторіями і майстер-класами, смачними стравами і цікавими іграми для наймолодших відвідувачів. Окрім того, гості дійства зможуть відвідати корисні лекції на тему фестивального менеджменту, кіно, фотографії, комунікацій, соціального підприємництва, продюсерства, 3D друку тощо.

Серед найцікавіших подій фестивалю - вистава "Глибинні мрії" (театральний перформанс за участю Dakh daughters і поета Сергія Жадана про минуле, сучасне й майбутнє Донбасу), фільм "Чорний Зошит Майдану" (документальний альманах, знятий студентами Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенко-Карого), вистава "Собача будка. Вид зверху. Вид знизу" (вистава-плач, в основу якої покладено уривки з різних творів, співзвучних історичним подіям, що відбувалися і відбуваються в Україні), презентація нової книги Андрія Бондаря "Пісні пісні. Збірка низької поезії та примітивної лірики". Завершиться ГогольФест 20 вересня грандіозним концертом групи Даха Браха.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Стаюра: ...
Наступна новина: Волинських ...

КОМЕНТАРІ