У Хмельницькому правоохоронці затримали 15-річну грабіжницю, яка оббирала своїх одноліток

У Хмельницькому правоохоронці затримали 15-річну грабіжницю, яка оббирала своїх одноліток

13.09.14 12:09 0 675
Щоб мати гроші на усілякі забаганки, студентка одного із училищ міста не вигадала нічого ліпшого, як шляхом залякування відбирати цінні речі у знайомих дівчат.

Уже в першої жертви дівчина «конфіскувала» прикраси на загальну суму понад 7 тисяч гривень. Підозрювана шляхом погроз та залякувань із застосуванням фізичної сили спробувала виманити спершу одну золоту сережку у потерпілої, а коли зрозуміла, що та піддається її впливу та нічого не розповідає дорослим, продовжила тиснути на дівчину. Під час кількох зустрічей жертва передала грабіжниці дві пари сережок та золотий ланцюжок на загальну суму 7500 гривень.

Згодом підозрювана залучила до протиправної діяльності і свою подругу. У самому центрі міста кримінальний дует перестрів ще одну жертву. У дівчини відібрали золотий ланцюжок з хрестиком вартістю 6 тисяч гривень.

За гроші, отримані від продажу прикрас, дівчата мали намір відпочити «на широку ногу» в розважальних закладах міста, але замість цього вони дають свідчення у міському відділі міліції. Стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Наші діти не потрібні ...
Наступна новина: У Волинській області родина ...

КОМЕНТАРІ