Чернівчанка крала жіночі сумки, аби заробити на чергову дозу

Чернівчанка крала жіночі сумки, аби заробити на чергову дозу

13.09.14 12:24 0 697
29-річна жінка вже неодноразово була судима за наркозлочини і лише навесні повернулася із місць позбавлення волі. Але покидати старе заняття не збиралася.

В одному із чернівецьких парфумерних магазинів вона обікрала продавчиню. Хитра зловмисниця попросила дівчину показати їй товари, постійно капризувала і нібито не могла вибрати. І от коли в черговий раз продавець почала діставати бажану продукцію, жінка схопила сумку продавчині та втекла.

Далі вона ще діяла ще хитріше, хоча і не зовсім обачно. Зловмисниці було ніде переночувати, тож вона прийшли в будинок, де раніше орендувала квартиру. Деякі сусіди її пам'ятали і жінка попросилася до них на нічліг. Сердешні люди пустили її. А вже вранці не знайшли ні «бідолашної», ні сумки з грошима та документами. Чернівчани одразу ж звернулися за допомогою до правоохоронців.

Працівники Шевченківського райвідділу УМВС оперативно вийшли на слід зловмисниці та встановили її особу. Жінка приймає наркотичні речовини, тож крала, щоб заробити грошей на дозу.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу. Правоохоронці перевіряють її на причетність до скоєння інших злочинів на території міста. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ