Григорій Павлович: За 20 годин телемарафону “З Вами Бог і Україна” вдалося зібрати 67 626 грн на потреби армії. Кошти продовжують надходити

Григорій Павлович: За 20 годин телемарафону “З Вами Бог і Україна” вдалося зібрати 67 626 грн на потреби армії. Кошти продовжують надходити

13.09.14 17:02 0 700
Допомога нашій армії, яка нині зі зброєю в руках відстоює незалежність та цілісність держави у її східних регіонах об'єднала і не залишила байдужими мільйони українців. Відтак і на Волині розгорнувся масштабний волонтерський рух, до якого щодень вносять посильну допомогу мешканці нашого краю.

29 серпня в області відбувався благодійний телемарафон “З Вами Бог і Україна”, в ході якого збирали кошти бійцям, які беруть участь у військових діях на Сході. Цю, унікальну в Україні акцію провели Волинська обласна державна телерадіокомпанія спільно з Волинською Радою Церков за сприяння обласної влади та осередку Спілки ветеранів Афганістану.

“Цей захід приніс відчутні плоди: за 20 годин телемарафону вдалося зібрати 67 626 грн. Кошти продовжують надходити і нині”, - розповів голова обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович в ефірі програми “Тема дня” на телеканалі “Нова Волинь”. Саме підсумкам доброчинної акції і була присвячена розмова у студії.

Григорій Павлович щиро подякував усім волинянам, які не залишилися байдужими, зробили посильний внесок на допомогу армії в рамках марафону й продовжують робити це зараз.

“Нині будь-які заходи, спрямовані на підтримку армії є вкрай необхідними, адже це блага справа, ми допомагаємо українським солдатам, які стали на захист вітчизни. Тому я вдячний нашим людям, вдячний усім релігійним конфесіям, які приєдналися до марафону”, - підкреслив голова обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану. Він також зауважив, що представники влади теж не залишилися осторонь.

Григорій Павлович розповів, поки кошти, що надішли в рамках телемарафону не використані. “Однак найближчим часом зберуться члени наглядової ради, яка координує їх використання, і спільно з військовими буде визначено пріоритетні потреби”, - наголосив він в ефірі “Теми дня”.

Особливо зворушує, за словами Григорія Павловича, що до допомоги армії долучаються діти: переказують кошти, зібрані учнями шкіл. Нещодавно гроші, а також дитячі малюнки для волинських бійців, передали з луцького дитсадка №10. “І бізнес, і прості люди, і діти, і пенсіонери — ніхто не стоїть осторонь. Навіть просто печуть пироги і приносять нам. А ми відвозимо їх солдатам на передову”, - сказав він.

“Таку Україну ніхто не переможе, бо в нас є народ, який готовий віддати останнє заради Миру в державі, який допомагає армії”, - резюмував голова обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

Кошти продовжують надходити…

Переказати гроші бійцям, які знаходяться в зоні АТО, можна на єдиний від області рахунок – р-р Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану: 26006055500199 в ПАТ «КБ Приватбанк» МФО 303440 Код 20129977 з поміткою «Телерадіомарафон», Волинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сиротюк привітав з ...
Наступна новина: Чернігів: Міський голова: ...

КОМЕНТАРІ