Волинська область: рятувальники вчать дітей правилам пожежної безпеки

Волинська область: рятувальники вчать дітей правилам пожежної безпеки

13.09.14 09:34 0 635
З метою запобігання пожеж через дитячі пустощі з вогнем, рятувальники Нововолинського міського відділу УДСНС України у Волинській області провели профілактично-навчальну лекцію з вихованцями дошкільного навчального закладу №1.

Під час спілкування з малюками рятувальники у доступній формі розповіли про правила пожежної безпеки, необхідність їх дотримання. Пояснили, що таке вогонь та яку користь і загрозу він несе людям, нагадали про неприпустимість ігор із сірниками, запальничками. Малюки уважно слухали вогнеборців та повторювали за ними основні правила безпеки.

Окрім цього рятувальники розповіли дітлахам про специфіку роботи оперативно-рятувальної служби та нагадали, що у разі виникнення будь-якої надзвичайної події необхідно повідомити про неї дорослих та обов'язково зателефонувати до пожежно-рятувальної служби за номером телефону «101».

Наприкінці зустрічі вихованцям дитсадка рятувальники влаштували екскурсію пожежно – рятувальною частиною, продемонстрували можливості рятувальної техніки та обладнання.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Люди, які на власні очі ...
Наступна новина: На Форумі видавців «День» ...

КОМЕНТАРІ