Упродовж перших тижнів вересня військовослужбовці, які перебували у зоні АТО, зустрічалися з учнями та студентами 203-х навчальних закладів Волині

Упродовж перших тижнів вересня військовослужбовці, які перебували у зоні АТО, зустрічалися з учнями та студентами 203-х навчальних закладів Волині

13.09.14 17:45 0 751
Дошкільнята, школярі, студенти краю знають про волинських героїв. Упродовж перших тижнів вересня військовослужбовці, які перебували у зоні АТО зустрічалися з учнями та студентами 203-х навчальних закладів.

Як зауважила заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, воїни розповідали дітям та підліткам про важкі випробування, що випали на долю українського народу, героїзм наших земляків на полі бою, подякували за щирі дитячі листи, адже вони стали моральною підтримкою на передовій.

“Пам'ять про героїв жива: на фасадах навчальних закладів відкрито вже три меморіальні дошки загиблим воїнам АТО та Небесній Сотні”. Шану полеглим краянам та героям Майдану віддали у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Деревок Любешівського району, НВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей» та КВНЗ «Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А.Ю.Кримського».

Окрім того, у закладах освіти області оформлено 138 куточків Пам'яті Героїв, які загинули, захищаючи незалежність України.

У школах діють тематичні виставки літератури, оформлено інформаційні стенди.

Діти збирали кошти на потреби армії в рамках доброчинних акцій. Першими уроками у День знань стали уроки мужності «За мир і спокій в Україні!» та виховні години «Герої не вмирають!», «Я – громадянин і патріот держави», «Україна – суверенна і незалежна держава».

Найменшим волинянам у дитсадках вихователі розповідають про незалежність України, красу рідної землі, важливість миру. Разом з дітками вони власноруч готують вітальні листівки воїнам АТО.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ