Луцька ОДПІ: за вісім місяців зібрано більше 691 млн. грн. податків та зборів

Луцька ОДПІ: за вісім місяців зібрано більше 691 млн. грн. податків та зборів

13.09.14 09:52 0 676
В складних умовах, в яких опинилась наша держава, найбільш актуальним завданням є стабільне і ритмічне наповнення бюджету – повідомив в.о. начальника Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області Богдан Шинкарчук, - оскільки це основа для розвитку міст, районів та всієї України.

«Протягом січня-серпня 2014 року по Луцькій ОДПІ забезпечено збір – 691,8 млн грн платежів до бюджетів усіх рівнів. До Державного бюджету за 8 місяців мобілізовано 359,2 млн гривень, також приділяється велика увага наповненню місцевих бюджетів, кошти з яких направляються на розвиток нашого міста і забезпечення благополуччя жителів Луцького району. Завдяки налагодженій роботі працівників Луцької ОДПІ до місцевого бюджету протягом січня-серпня 2014 року надійшло 332,6 млн грн», - зауважив Богдан Миколайович.

У серпні 2014 року до місцевого бюджету надійшло понад 44 млн грн, а до Державного бюджету – 38,5 млн грн.

Головним завданням податківців було і лишається розуміння потреб платників податків, професійне консультування та надання підприємцям та громадянам сучасних послуг. В Луцькій ОДПІ зазначають, що, незважаючи на непросту соціально-економічну ситуацію, бізнес регіону сумлінно та вчасно сплачує податки. Очікувані результати такого плідного діалогу – забезпечення наповнення дохідної частини бюджету, а, відтак, і своєчасне фінансування важливих соціальних програм на державному рівні.

Інформаційно-комунікаційний сектор Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Форумі видавців ...
Наступна новина: У Львівській області Ірина ...

КОМЕНТАРІ