Микола Романюк привітав працівників ПАТ “Волиньгаз” з професійним святом

Микола Романюк привітав працівників ПАТ “Волиньгаз” з професійним святом

13.09.14 12:40 0 750
14 вересня в Україні своє професійне свято відзначають працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. ж у ПАТ “Волиньгаз” завітали Луцький міський голова Микола Романюк, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик та радник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук, аби привітати колектив підприємства з прийдешнім святом.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у зоні проведення антитерористичної операції.

Вітаючи колектив підприємства з професійним святом, міський голова Микола Романюк зазначив, що коли його запрошують, то відкладає усі справи і з радістю приходить у колектив підприємства. “Завдяки вашій щоденній, копіткій роботі, лучани впевнені, що у їхніх будинках буде тепло, що на газовій плиті горітиме вогник. Від себе особисто і лучан дякую вам за працю, стабільність та надійність”, - зауважив він.

Також Микола Романюк вручив Подяку міського голови за сумлінну працю в нафтогазовій галузі, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у вирішення питань газопостачання та газифікації, забезпечення безаварійної експлуатації систем газопостачання, а також з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості: майстру будівельно-монтажного відділу Андрію Самаруку, контролеру газового господарства Ірині Клюй, начальнику проектно-кошторисного відділу Анатолію Токарчуку, водію автотранспортних засобів Леоніду Горщалю та провідному бухгалтеру Тетяні Сахник.

На завершення міський голова побажав присутнім миру, щастя і міцного здоров'я.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ