Луцьк: відкритий загальноміський «Олімпійський урок» на новозбудованому майданчику у ЗОШ № 11

Луцьк: відкритий загальноміський «Олімпійський урок» на новозбудованому майданчику у ЗОШ № 11

13.09.14 17:26 0 785
У рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури та спорту у ЗОШ №11 відбувся відкритий загальноміський «Олімпійський урок», який пройшов на новозбудованому майданчику з штучним покриттям, облаштований благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Учасниками олімпійського уроку були команди трьох загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста №№ 11, 21, 25.

У гості до юних спортсменів на урочисте відкриття завітали заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», депутат Луцької міської ради Ірина Констанкевич, голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, головний спеціаліст управління освіти Іван Дишко, представник волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, майстер спорту України з веслування на байдарках і каное Ольга Чеханюк, директор ЗОШ № 11 Марія Мороз.

Як зазначила у своєму виступі Ірина Констанкевич, що цьогоріч для реалізації програми фонду «Луцьку – спорт високих досягнень» міні-футбольні поля зі штучним покриттям встановили у п'яти луцьких школах №№11, 14, 15, 17, 18. Вартість облаштування таких спортивних майданчиків – майже 2,8 млн грн. Це кошти, інвестовані у здоров'я наших школярів. Вона побажала учням бути сильнішими, здоровішими, успішними і в спорті, і в навчанні.

Хвилиною мовчання згадали учасники спортивного дійства волинян з «Айдару», які загинули, захищаючи країну.

Голова комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець подякував благодійному фонду за роботу, яка проводиться у місті для розвитку спорту, і подарував Ірині Констанкевич медаль «Чесна гра» за внесок у розвиток фізичної культури, удосконалення спортивної інфраструктури Луцька. Також він закликав юних спортсменів займатись спортом, любити спорт і тоді будуть досягнуті високі вершини.

А директор ЗОШ № 11 Марія Мороз вручила подяку від колективу навчального закладу благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за прекрасний подарунок – сучасний спортивний майданчик.

Перерізання червоної стрічки, яке символізувало відкриття спортивної споруди провели Ірина Констанкевич і Юрій Волинець.

По тому, на майданчику завирували спортивні змагання, які чергувалися з показовими виступами юних боксерів, гімнастів дитячо-юнацької спортивної школи № 2 і вихованців клубу Тхеквон ДО ВТФ «Білий лев».

Змагання відбулися за олімпійським принципом – перемогла дружба, по закінченні яких всі учасники отримали нагороди від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради і управління освіти.

На згадку про олімпійський урок всі учасники зробили колективне фото.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ