Євген Мельник: "Докорінні зміни у суспільстві відбудуться лише тоді, коли буде ухвалено закон про люстрацію"

Євген Мельник: "Докорінні зміни у суспільстві відбудуться лише тоді, коли буде ухвалено закон про люстрацію"

13.09.14 13:22 0 688
Владу потрібно очистити від колишніх кагебістів, осіб, які обіймали керівні посади в Комуністичній партії, прибічників кривавого режиму Януковича, агентури ФСБ і хабарників. Докорінні зміни у суспільстві відбудуться лише тоді, коли буде ухвалено закон про люстрацію. Про це 11 вересня 2014 року в етері програми "Ми вас обирали" на каналі "Нова Волинь" заявив народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Євген Мельник.

"Велика кількість чиновників у Міністерстві оборони та Генеральному штабі імітацією роботи наносять шкоду українській армії, адже вони не займаються її забезпеченням, а працюють над її подальшим знищенням. І це закономірно, оскільки після Майдану так і не відбулося очищення української влади", – заявив Євген Мельник.

На думку свободівця, сподівання на те, що парламентські вибори якісно оновлять владу, марні, адже цьому не сприятиме змішана виборча система. "Виборцям варто уважно аналізувати усю як депутатську діяльність, так і життєву позицію кандидатів у народні депутати на предмет підтримки кривавого режиму Януковича. Слід пам'ятати прізвища народних обранців, які проголосували за диктаторські закони 16 січня і тим самим долучилися до кровопролиття на Майдані. Таким людям не місце у найвищому законотворчому органі держави", – повідомив націоналіст.

Також Євген Мельник, який був обраним народним депутатом від 19-го мажоритарного округу з центром у Володимирі-Волинському, прозвітував про свою роботу у Верховній Раді України VII скликання.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: прокурор ...
Наступна новина: Ірина Сех зустріла бійців ...

КОМЕНТАРІ