В Закарпатській області мукачівці активно допомагають учасникам АТО

В Закарпатській області мукачівці активно допомагають учасникам АТО

13.09.14 08:00 0 628
В черговий раз з ініціативою допомогти правоохоронцям, які найближчим часом відправляться в зону АТО, виступили громадські організації м.Мукачева «Рідне Мукачево» та «Полонія».

Ініціатива зі збору найнеобхідніших речей виникла у громадських організацій вже кілька місяців тому. Адресна допомога найнеобхідніших речей – це продукти харчування, засоби індивідуальної гігієни, вода, навіть сигарети, цукерки, печиво та медикаменти, надходила і прикордонникам, і військовим, і правоохоронцям краю.

За кілька днів зведений загін працівників міліції УМВС України в Закарпатській області знову поїде на схід держави - боронити кордони країни. Активісти, які не призупиняли своєї ініціативи, зголосились так само допомогти правоохоронцям. Протягом двох тижнів у найбільшому супермаркеті Мукачева працювали волонтери.

Жінки-правоохоронці з Мукачівського міськвідділу разом з громадськими активістами розфасовували до коробок зібрані речі. Всі коробки завантажили і разом з працівниками міліції найближчим часом відправлять в зону проведення антитерористичної операції.

У свою чергу голова громадської організації «Рідне Мукачево» Роберт Іванчо запевнив, що громадські активісти і надалі будуть сприяти забезпеченню усім необхідним бійців із Закарпаття та Мукачівщини зокрема, які захищають цілісність України в східних регіонах держави.

Правоохоронці міського відділу міліції вдячні за підтримку й допомогу громадськості та всім небайдужим мукачівцям, які долучились до акції.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ