Закарпаття: мукачівські правоохоронці ДАІ зустрілись зі школярами!

Закарпаття: мукачівські правоохоронці ДАІ зустрілись зі школярами!

13.09.14 16:37 0 736
В рамкам Всеукраїнського місячника «Увага! Діти на дорозі!» працівники міліції спільно з педагогами проводять заняття для наймолодших школярів. На цей раз працівники відділення ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району провели заняття для першачків Мукачівської гімназії.

Безпечна дорога до школи – основне про що розмовляли правоохоронці з першокласниками, які кілька днів тому переступили поріг навчального закладу. В.о.начальника відділення ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району Іван Матіко розповів дітям як потрібно поводитись на вулиці, проїжджій частині, переходити дорогу, їздити у автомобілі з дорослими та інше.

У ході бесіди діти й самі придумували різні ситуації, в яких можуть опинитися, якщо не будуть дотримуватись правил дорожнього руху. Також розказували що знають про світлофор та «зебру», відгадували загадки й показували свої знання на практиці: під рухи регулювальника переходили проїжджу частину. Від правоохоронців школярі гімназії мали можливість почути відповіді на свої запитання.

Окрім того, працівники Державтоінспекції звертаються і до дорослих! Шановні батьки! На початку навчального року обов'язково знайдіть час, щоб відвести дитину до школи, а потім забрати її додому, при цьому показавши безпечний маршрут руху. Роз'яснюйте дітям вимоги Правил дорожнього руху, наочно показуйте, в яких місцях і в якій послідовності потрібно переходити дорогу з найменшою небезпекою для себе та на що в першу чергу треба звертати увагу. Виконання цього допоможе не допустити скоєння дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, а отже зберегти їхнє життя та здоров'я.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Леоніда Бицюра: ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ