В Закарпатській області міліцейські блокпости - на заваді злочинності

В Закарпатській області міліцейські блокпости - на заваді злочинності

13.09.14 09:41 0 679
Вони забезпечують контроль за рухом автотранспорту, нелегальним переміщенням осіб, зброї, контрабандних вантажів тощо.

На в′їзді-виїзді в Закарпатську область в населених пунктах Нижні Ворота, Ужок, Сойми, Лазещина вже тривалий час діють блокпости міліції.

Озброєні правоохоронці на них в першу чергу звертають увагу на автотранспорт, який в′їжджає на територію Закарпаття із тимчасово окупованих Донецької та Луганської областей. Всього на територію нашої області в′їхало через блокпости 202 транспортні засоби, з яких 61 залишило Закарпатську область.

З метою організації тимчасового військового обліку у військових комісаріатах області громадян України, забезпечено вручення всім працездатним чоловікам, які прибули з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО, пам′ятки Міністерства оборони України. Працівниками блокпостів вручено 195 пам′яток вказаним особам.

Окрім того, на постах триває й чисто «даішна» робота. За порушення правил дорожнього руху 52 водіїв притягнуто до адмінвідповідальності.

На посту в Н.Воротах міліціонери затримали двох нелегалів, майже 38 кубометрів лісу, 74 тонни палива, 24 кубометри каменю. Все це перевозилося без належних документів.

На Ужку затримали 300 літрів «лівого» пального. На Торуні – 2 тонни металобрухту, понад 1300 літрів алкогольних напоїв, 30 кубометрів каменю. На Лазещині – понад 87 кубометрів лісу, дві тонни металобрухту, понад 300 літрів алкогольних напоїв.

Нерідко на постах виявляють «ліві» автомобілі. Так, у Н.Воротах виявлено 3 підроблені свідоцтва про реєстрацію ТЗ, один перебитий кузов. На Ужку – одне підроблене посвідчення водія, одну перебивку номера кузова. На Торуні – 5 підроблених свідоцтв про реєстрацію, одну перебивку кузова. На Лазещині – два підроблені свідоцтва про реєстрацію, три перебивки кузова.

Робота в даному напрямку на блокпостах області триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Форумі видавців ...

КОМЕНТАРІ