В Закарпатській області рятувальники навістили родини вимушених переселенців

В Закарпатській області рятувальники навістили родини вимушених переселенців

13.09.14 11:07 0 676
Для співробітників служби порятунку «101» вже стало доброю традицією відвідування родин, які тимчасово переїхали з окупованої території Криму та районів проведення АТО. Цього разу рятувальники завітали до вимушених переселенців, що мешкають у місті Тячев. Акцію було ініційовано рятувальною службою області, а до неї радо долучилися й представники міської влади та благодійного фонду «Любов і милосердя (Карітас) імені Святого Стефана».

Першою рятувальники відвідали маму з двома своїми діточками, яка приїхала зі Слов’янська до Тячева ще на початку червня. Родина найближчим часом не планує повертатися додому. Тут, на Тячівщині, вони знайшли прихисток від буремних подій, що відбуваються на Сході. В ході спілкування господиня поскаржилась рятувальникам та представникам соціального захисту Тячівської РДА на проблеми з водопостачанням у квартирі, де вона мешкає, і вже надвечір працівниками Тячівського підрозділу ДСНС дану проблему було усунуто.

Наступна родина, яку відвідали рятувальники мешкає у Тячеві нещодавно. Жінка, є уродженкою Слов’янська, а чоловік закарпатець. Познайомились та одружились вони давно, після цього жили на батьківщині дружини, де народили двоє діточок. Зараз старшій Вікторії вже сім, а молодшому Максимкові п’ять років. Але ж тут їхньому безхмарному сімейному життю стали перепоною бойові дії…Тому, вимушені були тікати до чоловікової хати у Тячеві. До слова, родина є особливою, бо чоловік і жінка - інваліди 2-ї групи, тож допомоги потребують першочергово.

Ця родина також отримала продуктовий набір від рятувальників та благодійників.

Для довідки: станом на 11 вересня, на території Закарпатської області знайшло прихисток вже 1712 громадян, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції на Сході України (АР Крим – 227, Луганська та Донецька області - 1485).

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ