На Івано-Франківщині громада допомагає правоохоронцям, відрядженим у зону АТО

На Івано-Франківщині громада допомагає правоохоронцям, відрядженим у зону АТО

13.09.14 10:54 0 687
Задля підтримки правоохоронців, які у зоні проведення антитерористичної операції на сході нашої країни несуть службу з забезпечення громадського порядку, прикарпатці в черговий раз організували благодійну акцію.

Минулого місяця мешканці селища Заболотова подарували бійцям батальйону «Івано-Франківськ» бронетранспортер.

Цього разу не тільки заболотівська громада, а й жителі прилеглих сіл Снятинського району долучились до збору допомоги. Вони подбали про те, щоб забезпечити бійців продуктами харчування.

Спільними зусиллями селяни зібрали 10 тонн різноманітних харчів: овочі, крупи, консерви та м'ясну продукцію. До цієї доброї та важливої справи долучилися громадські організації, підприємці, місцеві органи влади.

Начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин подякував благодійникам.

- «Внесок територіальної громади Снятинщини є черговим підтвердженням того, що громадськість не стоїть осторонь тих процесів, які відбуваються в нашій державі, - зазначив очільник прикарпатської міліції.

- Це також яскравий прояв того, що населення чим може підтримує правоохоронців. Наразі планується виїзд зведеного загону міліціонерів у зону АТО і, звичайно, ця допомога важлива як для тих, хто невдовзі від'їжджатиме, так і для тих, хто вже перебуває там».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ