Івано-Франківщина: «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху»

Івано-Франківщина: «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху»

13.09.14 13:51 0 711
П'ятниця, 12 вересня 2014, 13:31 |

У Києві з 03 по 10 вересня відбувся Всеукраїнський фінал змагань загонів юних інспекторів руху. У цьогорічному зльоті взяли участь 22 команди. Івано-Франківщину представляла команда «Екстремали» ЗОШ №2 м.Івано-Франківська. Одного із членів команди Максима Тічака як кращого знавця Правил дорожнього руху було нагороджено від Всеукраїнської спілки автомобілістів сертифікатом, який дає надає право безоплатного навчання в автомобільній школі за програмою підготовки водіїв транспортних засобів за однією з категорій: А1, А та В.

38-й зліт загонів ЮІР проходив на базі санаторного комплексу «Пуща Озерна» у столиці. 3-го вересня відбулось урочисте відкриття зльоту, а вже наступного дня команди вирушили на етапи змагань.

Юні помічники ДАІ демонстрували свої знання Правил дорожнього руху, жести регулювальника, із неабиякою вправністю керували велосипедом, вчилися надавати першу медичну допомогу постраждалим у ДТП.

Як завжди, яскравим та видовищним був виступ «Агітбригади». Аби одержати найвищий бал за цей конкурс, школярі мали підготувати справжній театралізований урок із безпеки дорожнього руху.

Цього ж дня ЮІРівці представили на розгляд журі свої творчі роботи – плакати із соціальною рекламою. Свої звернення діти адресували усім учасникам дорожнього руху – звертались до водіїв бути більш уважними біля шкіл та пішохідних переходів, зважати на безпеку малечі. Чимало творчих робіт було присвячено темі дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Підведення підсумків та нагородження переможців змагань провів начальник Департаменту ДАІ МВС України генерал-майор міліції Анатолій Сіренко.

Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діти з Волині передали ...
Наступна новина: Підприємства ПЕК Львівщини ...

КОМЕНТАРІ