Представників Львівської обласної Асоціації інвалідів привітали з 25-річчям створення організації

Представників Львівської обласної Асоціації інвалідів привітали з 25-річчям створення організації

13.09.14 12:33 0 682
Львівську обласну асоціацію інвалідів з 25-річчям організації 12 вересня, привітав заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук. Він вручив нагороди від Міністерства соціальної політики України, а також ЛОДА голові Львівської обласної асоціації інвалідів Леоніду Тарасенку, заступнику головного редактора газети “Благовіст” Миколі Ільницькому, голові Жовківського районного товариства інвалідів Надії Пенцак і голові Миколаївської районної асоціації інвалідів Анні Кордіяці.

Володимир Харчук наголосив, що обласна асоціація інвалідів є однією із найпотужніших громадських організацій на Львівщині, бере активну участь у реалізації в нашому регіоні заходів Конвенції ООН „Про права інвалідів”.

«Вагомим результатом співпраці Вашої організації з органами виконавчої та законодавчої влади у Львівській області є затверджена рішенням сесії Львівської облради Обласна комплексна програма соціальної підтримки та реабілітації інвалідів на 2011 -2014 роки»,- сказав Володимир Харчук.

У програмі, за словами заступника голови Львівської ОДА, враховано основні напрямки. Це і покращення соціально-побутового, медичного забезпечення, навчання та працевлаштування інвалідів, забезпечення безперешкодного доступу до об'єктів житлового і громадського призначення, транспортного обслуговування інвалідів.

Довідка:

Львівська обласна асоціація інвалідів об'єднує 35 міських та районних асоціацій і товариств інвалідів. У її структурі працює організаційний, інформаційно-аналітичний, юридичний відділи. Діяльність зосереджена на забезпеченні соціального захисту і реабілітації інвалідів з найвіддаленіших куточків Львівщини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Микола Романюк привітав ...

КОМЕНТАРІ