У Львівській області Ірина Сех привітала буських та бродівських газовиків з професійним святом

У Львівській області Ірина Сех привітала буських та бродівських газовиків з професійним святом

13.09.14 09:54 0 767
12 вересня 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех взяла участь в урочистостях з нагоди Дня працівників нафтової і газової промисловості в філії Буського управління з експлуатації газового господарства ПАТ "Львівгаз". Буських газовиків також привітали голова Буської райдержадміністрації свободівець Богдан Гринишин та депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Роман Ковальчук.

З нагоди свята найкращим працівникам вручили грамоти та відзнаки. Виступаючи на зібранні, Ірина Сех зазначила: "Від вашої праці залежить не тільки тепло в кожному домі, в школах, садочках, лікарнях, а й енергетична безпека нашої держави в цей важкий воєнний час. Дякую вам за вашу працю, за небайдужість, за активну життєву позицію. Вірю, що ми з гідністю здолаємо випробування, яке випало на долю України та нашого покоління, й ми, українці, заживемо в мирі й достатку на своїй, Богом даній, землі".

Після урочистостей учасники зібрання задали чимало запитань народному депутатові. Теми стосувалися сучасної політичної ситуації, майбутніх виборів до парламенту й передусім - ситуації на фронті.

Урочистості з нагоди професійного свята відбулися також і в Бродівському управлінні з експлуатації газового господарства. На зібранні виступив свободівець Роман Ковальчук, який передав вітання від народного депутата Ірини Сех.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька ОДПІ: за вісім ...
Наступна новина: НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ...

КОМЕНТАРІ