Ірина Сех зустріла бійців 24-ої бригади, які прибули зі східного фронту на Львівщину

Ірина Сех зустріла бійців 24-ої бригади, які прибули зі східного фронту на Львівщину

13.09.14 13:26 0 825
11 вересня 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех разом з головою Буської райдержадміністрації свободівцем Богданом Гринишиним, місцевою громадою та школярами зустрічала бійців 3-го батальйону 24-ої окремої механізованої бригади імені Данила Галицького, які повернулися з фронту додому. Зустріч відбулася на в'їзді до Буська, а також у Великосілках Кам'янка-Бузького району.

Як зазначила Ірина Сех, воїни 24-ої бригади були в найгарячіших точках воєнних дій на сході, багато з них воюють майже півроку. "Коли я їх запитувала, що робитимуть далі, відповідали, що відпочинуть кілька днів, а потім знову на фронт, захищати нас. Вони не втрачають сили й мужності, не зневірюються попри те, що їхня бригада зазнала в цій війні великих людських втрат…" – зазначила народний депутат.

Нагадаємо, раніше Ірина Сех клопотала перед найвищим державним керівництвом про надання відпусток або ротації для бійців 24-ої окремої механізованої бригади імені Данила Галицького, які вже близько півроку беруть участь в АТО.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Євген Мельник: ...
Наступна новина: Психологи України ...

КОМЕНТАРІ