Благодійний концерт у Житомирі зібрав більше 25 тис. грн. на лікування пораненого героя

Благодійний концерт у Житомирі зібрав більше 25 тис. грн. на лікування пораненого героя

13.09.14 11:10 0 667
11 вересня у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбувся благодійний концерт, у якому взяли участь ансамбль «Древляни», заслужена артистка України Тетяна Піскарьова та народний артист України, скрипаль-віртуоз із Луганська Юрій Кириченко.

Ідея його проведення виникла у керівника гурту «Древляни» Юрія Градовського та його колег по сцені. Вони почули інформацію про те, що під час виконання бойового завдання отримав важке поранення офіцер управління 8-го армійського корпусу майор Ігор Чупрун. Він потрапив під сильний обстріл з реактивної системи залпового вогню «Ураган». Осколком офіцеру розтрощило праву ногу, він отримав контузію і перебуває у військовому шпиталі Дніпропетровська. Стан бійця важкий: йому ампутували ногу, у нього відмовили нирки. Щодня на лікування Ігоря Чупруна витрачається близько 6 тис. грн. Про це під час концерту розповів Юрій Градовський і закликав глядачів допомогти цій молодій людині.

Житомирських «Древлян» у добрій справі підтримали українські зірки, і концерт вийшов неперевершений. Особливо сподобалася глядачам пісня-запитання «Хто винен в тім?» на початку концерту і спільне виконання гімну. Житомиряни надзвичайно тепло приймали виступи артистів. Також глядачі впродовж виступів, відгукнувшись на заклик допомогти пораненому офіцеру, підходили до скриньок і долучались до благородної справи.

На вечорі був присутній і батько героя Микола Іванович, полковник, який 30 років віддав служінню в армії. Ця надзвичайно скромна людина від душі дякувала за допомогу своєму синові.

Концерт, що відбувся напередодні Дня міста Житомира, об'єднав глядачів і артистів у любові до своєї землі, до свого рідного дому, у який прийшла біда. Кожен з них розумів: якщо не ми, то хто допоможе славним захисникам України?

Благодійний концерт зібрав 14200 грн. від придбаних квитків та 11261 грн. під час виступів. Всі вони підуть на лікування нашого військового Ігоря Чупруна

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ