У Рівненській області у мешканця Дубровиччини виявили марихуану

У Рівненській області у мешканця Дубровиччини виявили марихуану

13.09.14 09:20 0 847
Днями працівники сектору карного розшуку Дубровицького райвідділу міліції задокументували факт злочинної діяльності 19-річного місцевого мешканця, який незаконно зберігав наркотичні засоби.

Зокрема, правоохоронці відпрацьовуючи місто Дубровицю побачили, як троє хлопців зайшли до будівлі ветеринарної лікарні, яка вже давно не експлуатується. Коли оперуповноважені карного розшуку зайшли до приміщення то помітили, що хлопці встигли зробити засіб з пластикової пляшки, який зазвичай використовується для вживання марихуани. 19–річний Денис побачивши правоохоронців встиг висипати на землю вміст паперового згортку, який він взяв зі свого будинку, у якому були подрібнені рослини конопель.

Провівши обшук, у підсобному приміщенні, неподалік від будинку де хлопець проживає з батьками, міліціонери виявили сухі рослини з характерним запахом марихуани, в яких міститься речовина психотропної дії канабіс, яка віднесена до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

19–річний хлопець пояснив міліціонерам, що вилучена речовина лише для власного вжитку, а також додав, що дану “травку” він знайшов.

Нині вилучені речовини рослини направлені на дослідження до обласного експертно–криміналістичного центру при УМВС України в Рівненській області.

– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту ), – розповідає начальник Дубровицького РВ, підполковник міліції Сергій Родзін. – Стаття передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Катерина СЕМЕНЮК,

Дубровицький РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: «Люди повинні знати, що ...

КОМЕНТАРІ