Рівненщина: рятувальники спільно з представниками влади та «Червоного хреста» відвідали сім’ї вимушених переселенців з АРК та зони проведення АТО

Рівненщина: рятувальники спільно з представниками влади та «Червоного хреста» відвідали сім’ї вимушених переселенців з АРК та зони проведення АТО

13.09.14 14:47 0 700
11 вересня працівники Володимирецького районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій спільно з представниками управління соціального захисту населення РДА та «Червоного хреста» відвідали родини, які прибули до Володимирця з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 11 вересня працівники Володимирецького районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій спільно з представниками управління соціального захисту населення РДА та «Червоного хреста» відвідали родини, які прибули до Володимирця з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Дані сім’ї проживають в основному у родичів, або друзів, а деяким надано кімнати гуртожитку Володимирецького районного колегіуму.

В ході обстеження вимушеним переселенцям було роз’яснено куди можна звертатися за допомогою: у працевлаштуванні, отримання соціальних послуг, влаштування дитини до дитячого садочку, та ін. Рейдова група поцікавилась проблемами соціально-побутового характеру тимчасово переміщених людей та надала всю необхідну консультаційну інформацію, яка їх цікавила.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ