Працівники ДАІ Рівненщини навчають дітей «Дорожній грамоті»

Працівники ДАІ Рівненщини навчають дітей «Дорожній грамоті»

13.09.14 16:14 0 720
У рамках проведення заходів під назвою «Увага! Діти на дорозі!» працівники ДАІ продовжують проводити профілактичну роботу з підростаючим поколінням з безпеки дорожнього руху.

Профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму є одним із пріоритетних напрямків у діяльності працівників Державтоінспекції Рівненської області. Правоохоронці постійно проводять профілактичні заходи, направлені на попередження та недопущення дорожньо-транспортних пригод за участю дітей.

У період проведення профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» працівники Державтоінспекції організовують Єдині уроки з безпеки дорожнього руху у підшефних загальноосвітніх навчальних закладах області.

Під час зустрічі з малечею інспектори ДАІ намагаються роз'яснити останнім правила поведінки на дорозі та наслідки невиконання вимог ПДР. Правоохоронці у ігровій формі розповідають школярам про основні причини, з яких діти опиняються під колесами транспортних засобів.

Окрім цього, діти з великим задоволенням приймають активну участь у вікторинах, які працівники ДАІ проводять під час зустрічі з ними. Найактивніші учасники отримували в подарунок тематичні блокноти.

- Ми постійно навчаємо дітей вимогам «Дорожньої грамоти». Однак, коли школярі бачать працівників ДАІ у форменому одязі, то зовсім по-іншому сприймають матеріал, який їм намагаються донести правоохоронці. Ми дуже вдячні інспекторам ДАІ, що вони знаходять час для того, щоб прийти до дітей і поспілкуватися з ними. Вони такі зустрічі дуже люблять – зауважила виконуюча обов'язки директора Рівненського навчально-виховного комплексу № 37 Рівненської міської ради Людмила Кащук.

Працівники Державтоінспекції Рівненщини і надалі продовжуватимуть проводити профілактичну роботу з дітьми, аби попередити дитячий травматизм на дорогах області.

Також сподіваємося на підтримку дорослого населення.

Шановні батьки та дорослі!

Останнім часом діти все частіше стають учасниками дорожньо-транспортних пригод. За статистикою саме діти – пішоходи, вікова категорія яких коливається від 6 до 14 років, найчастіше гинуть та травмуються в результаті ДТП.

Тому, ми звертаємося до Вас з проханням не залишати без нагляду своїх малолітніх дітей. Більше розповідайте їм про наслідки невиконання вимог дорожньої грамоти. Будьте гідним прикладом у виконання вимог ПДР. Пам'ятайте, що лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти життя та здоров'я наших дітей.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ