На Тернопіллі триває процес відновлення роботи обласного фонду підтримки підприємництва

На Тернопіллі триває процес відновлення роботи обласного фонду підтримки підприємництва

13.09.14 16:04 0 691
З ініціативи Тернопільської обласної державної адміністрації відбулося засідання засновників обласного фонду підтримки підприємництва. Участь у ньому взяв заступник голови Українського фонду підтримки підприємництва Максим Кравченко.

Він зазначив, що представники Фонду зацікавлені відновленні його філії на Тернопільщині, адже це надзвичайно важливий крок для активізації діяльності, підтримки та розвитку підприємництва краю.

«Потрібно сформувати команду професіоналів, які мають значний досвід у сфері розвитку бізнесу: економісти, фінансисти, юристи, - констатував Максим В`ячеславович. – Ці люди мають розуміти важливість задач, покладених на Фонд державою, сумлінно ставитися до своїх обов'язків і своєю працею максимально сприяти створенню належних умов для розвитку підприємницької ініціативи».

На засіданні змінили засновників Фонду, розглянули питання щодо оновлення Наглядової ради. Також розглянули 4 резюме претендентів на посаду керівника Фонду підтримки підприємництва. Однак вакансія залишається вільною. Резюме можна надсилати на електронну скриньку ternopil_lb@ukr.net.

Довідково. До основних завдань Тернопільського обласного фонду підтримки підприємництва зокрема належить: супровід інвестицій, створення бізнес-інфрастуктури (бізнес-інкубаторів, венчорних фондів, бізнес-консультації тощо); реалізація обласних науково-освітніх програм з розвитку підприємництва; поліпшення ділової активності; створення сприятливого інвестиційного клімату тощо.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Четверо держслужбовців ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ