На Тернопільщині у 8-и літніх таборах оздоровлювали дітей

На Тернопільщині у 8-и літніх таборах оздоровлювали дітей

13.09.14 17:21 0 690
На Тернопільщині оздоровили 674 дитини працівників агропромислового комплексу станом на 1 вересня 2014 року. Вартість путівки на 21 день становила в середньому 2257 гривень, зокрема за рахунок коштів державного бюджету – 780 гривень, фонду соціального страхування – 903 гривні, батьківської доплати – 442 гривні.

Про це повідомили на засіданні колегії агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації 12 вересня.

«Найкращим чином забезпечили матеріально-технічну базу у дитячому міжгосподарському пансіонаті з лікуванням «Лісова пісня» і дочірньому підприємстві «Оздоровчий комплекс «Лісовий», - повідомив заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Зеновій Висоцький. - Оздоровлення дітей проводили у 8-и дитячих таборах. Це колективний міжгосподарський дитячий оздоровчий заклад «Промінь», міжгосподарський дитячий оздоровчий заклад «Гайдарівець», дитячий міжгосподарський пансіонат з лікуванням «Лісова пісня», колективний міжгосподарський дитячий оздоровчий заклад «Лісовий дзвіночок», колективний міжгосподарський дитячий оздоровчий заклад «Веселка», товариство з обмеженою відповідальністю «Табір «Сокіл», Лановецьке районне комунальне підприємство «Оздоровчий табір «Лісова казка», дочірнє підприємство «Оздоровчий комплекс «Лісовий».

На належному рівні роботу організували та провели управління агропромислового розвитку Бережанської райдержадміністрації, яке оздоровило 40 дітей, Борщівської (67 дітей), Бучацької (138 дітей), Збаразької (74 дитини), Підволочиської (77дітей), Теребовлянської (98 дітей) райдержадміністрацій, зазначив Зеновій Висоцький. Усі заклади області провели на належному рівні виховний процес, організацію харчування, культурно-спортивні заходи. Нарікань від контролюючих структур, батьків на адресу закладів не поступило, надзвичайних ситуацій, порушень не виявили.

У подальшому планують задіяти до процесу оздоровлення дітей усі табори Тернопільської області, а їх у нас – 12.

«Керівники оздоровчих закладів повинні докладати усіх зусиль, щоб заклади покращили якість надання послуг до сезону 2015 року, - зауважив директор департаменту агропромислового розвитку Олег Напора. – Цього року у зв'язку із ситуацією в країні ми не відправляли дітей на оздоровлення в Крим, Одесу, Херсон. Тому маємо компенсувати це за рахунок закладів області. Та якщо вони не будуть забезпечувати оздоровлення належним чином, ми відмовимся від співпраці».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фахівці Держслужби з ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ