Леоніда Бицюра: "Сучасна освіта повинна відповідати на запити суспільства"

Леоніда Бицюра: "Сучасна освіта повинна відповідати на запити суспільства"

13.09.14 16:31 0 1000
Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам відділу магістратури факультету державного управління відбулися 12 вересня у Тернопільському національному економічному університеті.

Вітаючи випускників, ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий зазначив, що перший набір у магістратуру факультету відбувся в 1996 році та склав 21 особу. За весь період функціонування магістратури за спеціальністю «Державна служба» підготовлено 1948 магістрів. Цьогоріч дипломи магістрів державного управління отримали більше 100 осіб.

Привітав випускників заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра.

«Освіта, особливо фахівців державної служби, повинна відповідати на запити суспільства, - зазначив Леонід Олексійович. – запит суспільства - проведення якісних реформ у всіх галузях суспільного життя. Ми потребуємо фахових, висококваліфікованих спеціалістів, з нестандартним мисленням та творчим підходом до роботи».

Леонід Олексійович наголосив, що у сучасних умовах державні службовці – це не типові бюрократи, які просто відбувають робочі дні. Це освічені люди, здатні приймати правильні рішення.

«Я переконаний, що у стінах Тернопільського національного економічного університету, у стінах моєї альма-матері, готують саме таких фахівців», - зауважив заступник.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Закарпаття: мукачівські ...

КОМЕНТАРІ