Олег Сиротюк привітав з професійним святом працівників «Тернопільгазу»

Олег Сиротюк привітав з професійним святом працівників «Тернопільгазу»

13.09.14 16:55 0 703
Олег Сиротюк привітав із професійним святом працівників публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Тернопільгаз» 12 вересня. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток газопостачання і газифікації області та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості голова Тернопільської обласної державної адміністрації вручив грамоту колективу підприємства.

«Нехай ця відзнака буде вдячністю за вашу невтомну працю, - зауважив Олег Сиротюк. – У професійне свято, хочу привітати ваш злагоджений, фаховий колектив, який багато років демонструє високу якість роботи».

Як зазначив очільник області, на сході збройний конфлікт, ведеться інформаційна війна, однак є ще один дуже відповідальний фронт, де ми маємо перемогти - енергетичний.

«В цьому енергетичному протистоянні ми повинні вистояти, особливо зараз, коли напередодні опалювального сезону. Все залежить від професіоналів, які працюють в газовому господарстві. Я впевнений, в тому, що працівники «Тернопільгазу» впораються з усіма викликами, і що ми отримаємо перемогу», - наголосив Олег Сиротюк.

Він, також, почесними грамотами відзначив кращих працівників підприємства.

Довідково:

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості — професійне свято працівників нафтової, газової, нафтопереробної промисловості та нафтопродуктозабезпечення України. Відзначається щорічно у другу неділю вересня.

Свято встановлено в Україні на підтримку ініціативи працівників нафтової, газової, нафтопереробної промисловості та нафтопродуктозапезпечення згідно з Указом Президента України «Про День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості» від 12 серпня 1993 р. № 302/93.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Григорій Павлович: За 20 ...

КОМЕНТАРІ