На Тернопіллі нагороджено кращих спортсменів, їх наставників та працівників галузі фізичної культури і спорту

На Тернопіллі нагороджено кращих спортсменів, їх наставників та працівників галузі фізичної культури і спорту

13.09.14 12:32 0 687
Церемонія нагородження відбувалася напередодні Дня фізичної культури та спорту, який відзначається в Україні у другу суботу вересня.

Нагородження грамотами та кубками розпочалося із хвилини мовчання – присутні пом'янули одного з найкращих наших спортсменів, вихованця клубу “Характерник”, майстра спорту України, володаря Кубку України з фрі-файту Романа Ільяшенка з Чорткова, який, ставши бійцем у зоні АТО, віддав своє молоде життя за світле майбутнє України у військовому протистоянні із зовнішнім агресором наприкінці серпня під Іловайськом, а також усіх загиблих на Донбасі.

Нагородження кращих спортсменів, їх наставників проводили голова обласної ради Василь Хомінець, заступник голови ОДА Леонід Бицюра та новообрана голова відділення НОК в області, олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна.

Звертаючись до присутніх, Василь Хомінець, зокрема, наголосив: «Тернопільські спортсмени гідно захищають спортивну честь нашої області та України на змаганнях, спартакіада, чемпіонатах і в Україні, і в Європі та світі. Спорт єднає людей у чесній боротьбі, спорт гартує. Адже тільки у здоровому тілі може бути здоровий дух. І цей дух потрібно підтримувати усім, незважаючи на ранги, посади чи діяльність. Переконаний, що кожен зараз прагне одного, щоб такі мужні, сильні спортсмени, як Роман Ільяшенко, не гинули у кривавій війні, а захищали честь України у спортивній борні, прославляючи її у світі. Бажаю усім Вам усіх гараздів, і знаю, що саме Ви докладаєте багато зусиль для того, щоб словосполучення «Тернопільщина спортивна» мало зміст, форму і підтвердження. Нехай над нами буде мирне небо, а Ви досягаєте нових спортивних вершин, виховуєте нових чемпіонів та олімпійців на славу нашої держави».

Тут – Досягнення тернопільських спортсменів

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині діти ...
Наступна новина: Представників Львівської ...

КОМЕНТАРІ