На Хмельниччині пройшли навчальні збори із добровольцями — співробітниками міліції, що виявили бажання нести службу в зоні АТО

На Хмельниччині пройшли навчальні збори із добровольцями — співробітниками міліції, що виявили бажання нести службу в зоні АТО

14.09.14 14:44 0 747
Спеціалісти УМВС України в Хмельницькій області продовжують проводити практичні заняття із правоохоронцями, що зголосились боронити Батьківщину, охороняючи громадський порядок у Донецькій та Луганській областях.

У навчальних зборах, які відбувались на військовому полігоні в обласному центрі, взяло участь більше 70 працівників міліції з усієї області, які найближчим часом вирушать у зону АТО. Заняття, організовані обласним управлінням внутрішніх справ, проводили висококласні спеціалісти із спецпідрозділів міліції та науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Під час навчань хлопці мали можливість відточити власні навички стрільби з автомату Калашникова. І, що дуже важливо, ознайомилися із найрозповсюдженішими видами протипіхотних та фугасних мін, пасток, які, на жаль, доволі часто зустрічаються на визволених українськими військами територіях.

Особливу увагу викладачі приділили заняттю з тактики дій в екстремальних ситуаціях. Добровольці на практиці відпрацьовували алгоритми дій у разі викриття мінної засідки, при перевірці транспортних засобів, під час несення служби на блокпостах тощо. А головне — навчалися діяти так, щоб вберегти власне життя та життя бойових товаришів у разі виникнення реальної небезпеки.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ