На Хмельниччині  затримали колишнього зека, який порізав цілу сім’ю

На Хмельниччині затримали колишнього зека, який порізав цілу сім’ю

14.09.14 13:22 0 696
Після опівночі до Дунаєвецького райвідділу міліції зателефонували із районної лікарні і повідомили, що на приймальний покій «швидкими» доставлено трьох людей із численними ножовими пораненнями.

Потерпілими виявилися жителі одного із сіл району — 47-річний чоловік, його 46-річна дружина та 22-річна дочка. За словами лікарів, тіла потерпілих були всіяні ножовими пораненнями різного ступеня важкості. Найбільше постраждав чоловік. Лікарі всіляко боролись за його життя, але через два дні він помер. Дружину у важкому стані перевели на лікування в обласну лікарню. Їхній дочці пощастило найбільше — лікарі обіцяють, що через тиждень дівчина повернеться додому.

Правоохоронці, які одразу ж виїхали на місце події, встановили, що розправу над сім'єю скоїв цивільний чоловік дівчини. Незважаючи на своє кримінальне минуле, кілька років тому 31-річний чоловік потрапив у цю майже зразкову сім'ю, де мама з дочкою працювали у школі, а батько тримав чималеньке господарство. Та перевиховати зятя їм не вдалося. Молодик постійно пиячив і ніде не працював. Врешті-решт главі сімейства це все набридло і він наказав зятеві забиратися геть. Той ніби погодився, але попросив у дружини переночувати останню ніч. Коли ж пізно ввечері її батько повернувся додому і знову побачив нахлібника, між чоловіками спалахнула сварка, під час якої зловмисник схопив ножа і почав нещадно бити опонента по всьому тілу. Коли на крики до літньої кухні прибігли жінки, нападник перекинув свою агресію на них.

На гамір позбігалися сусіди, що змусило молодика кинутися навтьоки. Майже добу він переховувався в довколишніх лісах, але коли потрапив на очі сільських жителів, люди одразу ж повідомили правоохоронців і в лічені хвилини лиходій був затриманий.

Як повідомив слідчий слідчого управління УМВС України в Хмельницькій області Руслан Мельник, наразі підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В облдержадміністрації ...
Наступна новина: На Тернопіллі у селі ...

КОМЕНТАРІ