На Хмельниччині працівники міліції вирахували крадія, який обібрав колишнього роботодавця

На Хмельниччині працівники міліції вирахували крадія, який обібрав колишнього роботодавця

14.09.14 13:08 0 664
Днями до Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції звернувся місцевий підприємець, який займається поповненням мобільних телефонів. Чоловік ніяк не міг зрозуміти, куди з його рахунків зникло півтисячі гривень.

Оперативники сектору карного розшуку міськвідділу з'ясували, що до злочину причетний раніше судимий 38-річний кам'янчанин.

— Цей чоловік з квітня до серпня працював на підприємця та поповнював рахунки мобільних телефонів на території автовокзалу, — розповів т.в.о. начальника Кам'янець-Подільського МВ УМВС Віталій Козярук. — Звільнився через непорозуміння із роботодавцем. Залишившись без роботи, вирішив підзаробити, поповнюючи телефони знайомим, адже коди доступів до електронних рахунків злочинець знав напам'ять. За таку «послугу» отримував половину грошей від суми поповнення.

У скоєному підозрюваний зізнався. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за такий злочин — до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Троє товаришів обікрали ...
Наступна новина: Львівські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ