На Хмельниччині під час спільного патрулювання працівників ДАІ та членів громадських формувань розшукано викрадений автомобіль

На Хмельниччині під час спільного патрулювання працівників ДАІ та членів громадських формувань розшукано викрадений автомобіль

14.09.14 14:11 0 622
Спільний патруль міліціонерів та громадськості в місті Кам'янці-Подільському у перше ж чергування показав високу ефективність роботи. На їх рахунку — припинення чотирьох порушень правил дорожнього руху, серед яких — керування транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння, та розшуканий автомобіль, що перебував в угоні.

Рішення створити подібні спільні патрулі прийняв начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний з метою покращення роботи по виявленню та вилученню з незаконного обігу вогнепальної зброї, а також припинення грубих порушень правил дорожнього руху. У перший день у Кам‘янці-Подільському на спільне патрулювання виїхали 4 екіпажі, до складу яких увійшли представники найактивніших місцевих громадських формувань. В ході патрулювання міста члени одного з екіпажів розшукали та повернули власнику автомобіль «ВАЗ-2108», викрадений напередодні.

Такі позитивні результати експерименту лише підтвердили доцільність використання подібної форми роботи з громадськістю і в подальшому.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ