На Хмельниччині засуджено контрабандиста наркотичних речовин

На Хмельниччині засуджено контрабандиста наркотичних речовин

14.09.14 13:39 0 653
У вересні минулого року правоохоронці затримали 25-річного мешканця міста Славута, який отримав з-за кордону посилку з наркотиками. У пакунку, який доставив приватний перевізник, правоохоронці виявили психотропні речовини, приховані у коробках з макаронами.

Як встановило слідство, психотропи «Subutex» та «Subuxon», обіг яких на території нашої країни обмежений, чоловікові постачав його знайомий з однієї з європейських країн. Зловмисник реалізовував пігулки з наркотичною речовиною на Хмельниччині серед наркозалежних осіб.

Вироком суду правопорушника визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст. 305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів» та ч.2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України і призначено покарання у вигляді 6,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наркотичні засоби, що були предметом контрабанди — вилучено.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ