Зведений загін міліціонерів Прикарпаття відправився на схід України

Зведений загін міліціонерів Прикарпаття відправився на схід України

14.09.14 12:23 0 688
Вірні українському народу та службовому обов'язку правоохоронці нестимуть службу з охорони громадського порядку, забезпечення безпеки населення в зоні бойових дій, попередження здійснення терористичних актів на Донеччині.

Кожен із 95-ти міліціонерів має добру підготовку, яку пройшов під час служби. Крім того, перед виїздом відбувалися посилені тренування на полігоні. Відчувається їхній професіоналізм та впевненість у власних силах – спокійні жести, уважні чіпкі погляди, майже до автоматизму відточені рухи під час споряджання зброї, спецзасобів та амуніції.

До складу загону увійшли представники усіх міліцейських підрозділів УМВС в Івано-Франківській області.

Настанови перед виїздом своїм підлеглим дали перший заступник начальника обласного управління внутрішніх справ полковник міліції Віталій Ільчишин та заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Ярослав Манжелей.

Віталій Ільчишин, як і всі присутні, побажав прикарпатським міліціонерам щасливого повернення додому.

- Прикарпатські правоохоронці вірні Присязі українському народу, конституційному обов'язку, і всі, як один, стали в стрій та готові виконувати поставлені керівництвом держави та МВС України завдання. Я впевнений, вони достойно нестимуть службу на сході нашої країни.

Висловив турботу за безпеку підлеглих і Ярослав Манжелей.

– Справжні чоловіки повинні захищати свої родини та свою Батьківщину, тож бажаю усім вам гідно виконати свій обов'язок та у повному складі повернутися додому.

Відряджені в зону АТО отримали благословення та молитовники від священників.

Аби підтримати міліціонерів прийшли не тільки керівники УМВС та колеги по роботі, а й рідні, друзі, громадські активісти, журналісти. Особливо трепетними та щирими були подарунки учнів івано-франківської школи №24. Вони подарували правоохоронцям український прапор, польові аптечки та власноруч виготовлені сувеніри із національною символікою.

Не приховуючи сліз та хвилювання, присутні аплодисментами проводжали своїх захисників, яких із нетерпінням чекатимуть на рідному Прикарпатті.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ