Волинь: допоможіть встановити розбійників на відео

Волинь: допоможіть встановити розбійників на відео

14.09.14 12:03 0 770
Троє молодиків, застосовуючи силу, напали на юнака і відібрали у нього сумку з особистими речами.

Подія трапилася вчора вранці. О 05:20 до Луцької міської клінічної лікарні від будинку №4 по проспекту Молоді в місті Луцьку із тілесними ушкодженнями доставили 19-річного жителя міста Бровари Київської області.

– На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – Встановлено, що 12 вересня о 04:20 троє невідомих осіб, перебуваючи поблизу будинку, вчинили напад на потерпілого та спричинили йому тілесні ушкодження. При цьому зловмисники заволоділи сумкою із особистими речами юнака. У результаті хлопець опинився в реанімаційному відділенні.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За скоєння правопорушення нападникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Встановити осіб зловмисників за гарячими слідами правоохоронцям не вдалося. Тож Ігор Муковоз звертається до всіх волинян із проханням надати будь-яку інформацію що вказаного злочину:

– Якщо ви впізнали нападників на відео, просимо негайно повідомити за телефонами: (0332) 24-92-48, 24-44-17, 24-22-95 або 102. Анонімність гарантуємо.

Відео з місця події можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=7xEjNejHbTs&feature=youtu.be

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник УМВС ...
Наступна новина: У центрі Львова люди ...

КОМЕНТАРІ