У Волинській області голова дільничної виборчої комісії скоїв корупційне правопорушення

У Волинській області голова дільничної виборчої комісії скоїв корупційне правопорушення

14.09.14 17:43 0 872
Чоловік незаконно отримав подарунок – 820 гривень одноразової грошової винагороди.

Працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області за матеріалами любомльського райвідділу міліції склали та направили до суду протокол про адміністративне корупційне правопорушення відносно голови ДВК села Замлиння Любомльського району.

Чоловік, порушивши вимоги ч. 1 ст. 6 та ч. 2 ст. 8. Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», отримав одноразову грошову винагороду, а відтак вчинив адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Голова ДВК у червні 2014 року, свідомо не скликавши засідання комісії щодо визначення її членів для нарахування одноразової грошової винагороди, використовуючи своє службове становище, неправомірно надав перевагу собі шляхом складання протоколу засідання і отримав 819 грн 40 коп. винагороди.

Матеріали адміністративної справи направлено на розгляд у Любомльський міськрайонний суд.

До уваги громадян! З питань виявлення фактів кримінальної та адміністративної корупції просимо звертатися до УБОЗ УМВС за телефоном: 25-40-69 (цілодобово).

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал привітав ...
Наступна новина: Тренер Інтера зламав руку ...

КОМЕНТАРІ