Начальник УМВС поспілкувався із мешканцями гірських районів Буковини

Начальник УМВС поспілкувався із мешканцями гірських районів Буковини

14.09.14 12:02 0 698
На особистий прийом до начальника УМВС України в Чернівецькій області полковника міліції Валерія Зінченка прийшли мешканці Путильського та Вижницького районів. У кожного – свої питання. Найчастіше дякували, питали про працевлаштування та цікавилися, чим ще громадськість може допомогти правоохоронцям.

До прикладу, представник Путильського громадського формування «Сокіл» розповів Валерію Зінченку, що вже протягом тривалого часу допомагають місцевим міліціонерам в охороні громадського порядку. В свою чергу, начальник УМВС вирішив нагородити членів формування спеціальними відзнаками як символ вдячності за співпрацю.

Окрему увагу приділили під час прийому мисливським питанням. Адже за місяць вже розпочнеться сезон полювання, тож потрібно буде боротися із браконьєрами. Голова місцевого осередку Українського товариства мисливців та рибалок звернувся до Валерія Зінченка із проханням, аби всі, хто має зареєстровану зброю, стали членами цієї організації. Таким чином можна буде боротися із недобросовісними мисливцями. Окрім того, створили путильські любителі полювання і громадське формування «Єгерь», яке теж допомагатиме міліціонерам охороняти громадський порядок.

Такі виїзні прийоми дають свої плідні результати, - зауважив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко. Адже мешканці Вижницького та Путильського районів живуть за сотню кілометрів від Чернівців. Тож приїхати до обласного центру їм не так вже і просто. До того ж, надзвичайно приємно особисто почути слова вдячності від людей. Це говорить про те, що буковинська міліція дійсно працює на благо своїх громадян!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Волинь: допоможіть ...

КОМЕНТАРІ