У Львівській області самбірські правоохоронці припинили діяльність наркопритону

У Львівській області самбірські правоохоронці припинили діяльність наркопритону

14.09.14 16:24 0 751
Дільничні інспектори міліції Самбірського міськвідділу припинили діяльність наркопритону, який „діяв” в одному з помешкань міста Самбора.

“26-річний раніше судимий за злочин пов'язаний із незаконним обігом наркотиків житель міста Самбора надав своє житло іншим особам для виготовлення та вживання наркотичних засобів. Дільничні інспектори міліції у помешканні також виявили наркотичну речовину, яку власник притону зберігав для власного споживання - розповів в.о. заступника начальника Самбірського міськвідділу міліції – начальник міліції громадської безпеки майор міліції Степан Пітусь.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 317 КК України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів) та ч.2 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) .

До відповідальності також буде притягнуто 30-річного жителя Самбора, якого дільничні інспектори виявили біля зазначеного наркопритону з наркотичним засобом та посудом для виготовлення «дурман-зілля». За фактом незаконного зберігання наркотичної речовини відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 309 КК України.

Ведеться досудове розслідування.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Групу працівників ДАІ ...
Наступна новина: Діти з Волині передали ...

КОМЕНТАРІ