Львівщина: Олег Панькевич вимагає відімкнути телеканал "Новоросія" в Луганській області

Львівщина: Олег Панькевич вимагає відімкнути телеканал "Новоросія" в Луганській області

14.09.14 14:15 0 818
12 вересня 2014 року заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич вимагає відімкнути або блокувати телеканал "Новоросія" та інші телеканали, пов'язані з діяльністю терористичних груп "ДНР" та "ЛНР". Про це йдеться у його депутатському зверненні на адресу голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка та голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Юрія Артеменка.

Як зазначає Олег Панькевич, за інформацією українських військових підрозділів Національної гвардії України, що перебувають в районі села Комишуваха (Попаснянський район Луганської області), в цьому населеному пункті транслюють телеканал "Новоросія". Натомість українські телеканали відімкнено.

Народний депутат зауважує, що трансляція цього телеканалу здійснюється на території, яку контролюють сили АТО. "Прошу вас вжити заходів для відімкнення або блокування каналу "Новоросія" та інших телеканалів, пов'язаних з діяльністю терористичних груп "ДНР" та "ЛНР", а також відновити трансляцію українських телеканалів. Прошу взяти під контроль ситуацію з трансляцією українських, російських та інших каналів через кабельні мережі та телетранслятори на територіях, які контролюють сили АТО", - зазначив Олег Панькевич.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ