В Житомирській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди четверо осіб загинуло та одна отримала травми

В Житомирській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди четверо осіб загинуло та одна отримала травми

14.09.14 16:31 0 701
13 вересня близько 01:30 у Чуднівському районі, поблизу селища Краснопіль, на 173 км траси Кременець – Біла Церква сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій легковика «Ланос», не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з відбійником. У результаті чого четверо осіб загинуло: троє чоловіків – водій – 1995 р.н., пасажири – 1990 і 1989 р.н. та жінка, особа якої на даний момент встановлюється. Ще один пасажир, чоловік 1988 р.н., отримав травми та був госпіталізований до Любарської центральної районної лікарні.

На пункт зв’язку 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Чуднів від працівників міліції надійшло повідомлення про дану події та про те, що потрібна допомога рятувальників у вилученні тіл загиблих з пошкодженого транспортного засобу. По прибуттю на місце події бійці пожежно-рятувального підрозділу за допомогою спеціального обладнання спочатку дістали частину металевого відбійника, який знаходився у салоні авто, а потім, відкривши заклинені дверцята, дістали тіла чотирьох загиблих.

На даний час на місці дорожньо-транспортної пригоди працює оперативно-слідча група УМВС у Житомирській області та фахівцями встановлюється причина страшної трагедії, яка забрала життя чотирьох людей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діти з Волині передали ...
Наступна новина: На Тернопіллі у сімейні ...

КОМЕНТАРІ