В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку на двох господарів

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку на двох господарів

14.09.14 15:35 0 670
12 вересня о 23:05 на пункт зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Коростень надійшло повідомлення про пожежу у шлакоблочному приватному житловому будинку на двох господарів розміром 13х10 м, що розташований на одній із вулиць районного центру. До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка, яка побачила вогонь на даху оселі, розташованої неподалік.

Першими до місця події прибули та приступили до локалізації загоряння вогнеборці 37-го професійного пожежного посту, а трохи згодом, їм на допомогу залучились ще два бойові розрахунки з 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Коростень. Площа загоряння становила близько 50 кв м, вогонь повністю охопив горище однієї з частин будинку. Саме там зберігалося чимало речей домашнього вжитку, одяг та інше.

Завдяки вправним та злагодженим діям співробітників ДСНС пожежу було швидко локалізовано о 23:25 та повністю ліквідовано о 01:05. До того ж не було допущено перекидання вогню на другу частину оселі, вона залишилася повністю неушкодженої. Вогонь встиг пошкодити 10 кв м покриття даху, перекриття залишилося цілим. Загиблих та травмованих внаслідок події немає.

Наразі фахівцями встановлюється причина виникнення пожежі, а також суми нанесеного вогнем збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ